Landat...

Phew! Nu sitter jag i mitt nya, tillfälliga crib här i Eskilstuna och kan andas. Ska snart ta tag i middagen, är egentligen sjuuuuukt hungrig redan nu men vet att det är min härliga lilla magkatarr som är på återbesök och försöker få mig att tro att jag är hungrig typ jämt. Så nä, först ska jag berätta om allt som hänt sen sist.
 
Det har ju gått nästan en månad, så en hel del har hunnits med. Först och främst har jag genomlevt mäklarfotografering av lägenhet. Om jag hade varit skillad på att rita skulle ni fått en karikatyr där en animerad Annafia står i ett rum med femtielva saker i famnen medan fotografen står i rummet bredvid och tar femtielva bilder. I nästa ruta skulle jag sticka in huvudet genom dörröppningen och inte ens hinna fråga nåt innan karln fräser "Nu kommer du med på bild!" Jisus. Tyckte jag plockat undan tillräckligt men tydligen inte... Annonsen kommer antagligen upp imorgon - ska bli spännande att se resultatet!
 
Har även jobbat min allra allra allra sista jobbdag (får vi hoppas, man vet ju aldrig när de kommer på att de behöver mig för nåt...) och haft min allra sista ridlektion med Snowie. Fy bubblan vad sorgligt det var, men vi avslutade på topp med en barbackalektion! Knasfian var dock lagom bitchig då jag lämnade henne i hagen och hade mer fokus på gräset än mig som stod där och försökte ge en ordentlig hej då kram (jaaa, jag vet att jag förmänskligar men va tusan). Dagen innan testade jag också att hoppa henne barbacka - trots mina 8 år på ridskola så fick jag aldrig testa det eftersom jag envist ALLTID hade min egen sköthäst sista åren och hon var som att sitta på ett staket så jag FICK inte. Gick riktigt bra i alla fall, även om det resulterade i en del mystiska skav.
 
Spenderade ett par dagar hemma hos grabbarna efter ridlektionen och bara latade mig, badade och spelade bygg-kasino med pappa. Efter det åkte jag upp hit för att träffa Svanis och fick då jag testade att rida Svanis häst Satya från sommarhagen till stallet, och det gick riktigt bra trots att hon var högre och smalare än Snowie. Kan tydligen rida såna hästar med :) Vi tittade även på en lägenhet som jag bestämde mig för var perfekt, så nu är boende fixat till 1 september! Är lite rädd för mitt flyt just nu, nästan så man går och väntar på ett bakslag...
 
Förra veckan åkte jag ner till Göteborg och hade det supermys med Lisen då vi spenderade en dag på Liseberg och en dag med turistande i Slottskogen (inklusive hejande på gamla klasskamraterna som jobbar där nu). På fredagen åkte jag sen till Mjölby och hade vinkväll med Jossan - måste ju passa på att träffa alla innan man flyttar 2 timmar längre bort. Farandet slutade ju inte i fredags utan i lördags åkte jag & Milla ut på havet och kryssade med Cinderella. Å ena sidan precis som en vanlig utekväll, fast å andra sidan dansar man inte ute på däck på vanliga nattklubbar. Hade skitkul med Milla & klasskompisen Linda från Karlstad, men karlarna kunde man ju varit utan. Jag är där för att ha kul - inte för att du ska ha nån att jucka på! Suck. Jaja, en trevlig upplevelse var det. Och så får vi väl se om vi dyker upp i bild i höst, Färjan sprang ju omkring och filmade hela tiden...
 
Så ja, idag har alltså första flyttlasset gått. Imorgon är det jobbstart, så antar att det kommer ta tid till nästa inlägg med.
 
Ha det fint allihop!
 
Kram på er
Allmänt | | Kommentera |
Upp