Keep your distance

Idag har jag varit riktigt duktig. Vaknade halv nio efter en Väldigt mystisk dröm. Förstår inte hur jag får ihop allting, jag får sluta tänka innan jag somnar så jag slipper såna obehagliga bilder för mitt inre när jag vaknar.
Cyklade i alla fall iväg till skolan och samlade MASSA information till PBL-fallet som jag pluggat resten av dagen, innan jag åkte vidare till gymet. Det var fullt med folk men jag lyckades tajma in mina övningar på "rätt" maskiner trots allt.
Åkte sedan vidare och handlade det som skulle vara lite men som blev mycket. Fick lite granskande blickar då jag stod och antecknade hur köttet märkts, de trodde väl jag var någon inspektör. Tur att jag inte hade programjackan i alla fall.
Väl vid kassorna kändes det som att hela byn kommit på att de måste handla just idag, det var helt knökfullt! Men värst av allt, var att tanten som stod bakom, stod och tryckte sig mot mig hela tiden.
Hade jag inte haft min ryggsäck skulle hon minsann inte stått så nära. Det var så att jag gjorde ett eget etologiskt experiment genom att inte gå framåt när mannen framför tog ett steg framåt. Tror ni jag fick en mördande blick? Man pratar som sagt om dagens unga- men dagens äldre!? Vad gör det hela dagarna eftersom de har så bråttom och inte kan stå still?

Ja, plugg hela dagen som sagt och det känns nu. Gör potatismos som ska avnjutas och ge mig lite energi, sen är det final i Körslaget. Håller stenhårt på Eriks kör, han har varit superduktig.

Imorgon är det projektplugg och simning för hela slanten.

Hörs snart igen.
Puss på er
Allmänt | | Kommentera |
Upp