Back to business

Gissa vad jag gör? Jo, ni gissade rätt, jag sitter på jobbet. För jobba kan jag ju inte säga att jag gör när jag har rast, hähä. Senast ni hörde nåt från mig var i fredags natt. Som ni säkert förstår så blev det inget BodyPump-pass på morgonen. Annafia var helt död vid 05.15 så jobbpasset var över och sov till 12.00 på dagen. Hade planerat att gå ut och gå men fastnade framför datorn. Städade hela lägenheten, bytte lakan i dubbelsängen och hann göra iordning *räknar i huvudet* 10 matlådor med potatis- och purjolökssoppa för de här sena nätterna då man inte kan äta vanlig mat + min klassiska kikärtsgryta med rotfrukter. Mumma! Innan jobbstart 20.15 hann jag själv äta lite tacos också. Om ni tror att jag städade och lagade mat hela dagen så ska jag säga er att ni tror fel däremot *pillimariskt leende*

Jag & Karin joinade varandra på jobbet, vi jobbade ju rätt lika tider. Kommer som sagt få tinnitus efter den här helgen med allt jäkla party som folk har i bakgrunden då de ringer till oss. Märker på mig själv att jag varit ifrån det här arbetet i nästan ett år, tålamodet tryter rätt snabbt emellanåt. Satt också och tittade på Karins snygga bilder som hon lagt upp på sin blogg. Eftersom dansen var inställd idag så skulle hon sminka & fota Mary istället. Ska bli spännande att se resultatet!

Idag sov jag återigen till klockan 12. Kunde sovit mycket längre, men hade ju tvättid inbokad. Hann med en timlång promenad bort mot brukshundsklubben (jag visste inte att det var däråt jag gick när jag gick över bron vid e4an och in i skogen men helt plötsligt stod skylten där, var mycket bra promenadvägar i alla fall!) också. Hann med en powernap på eftermiddan och läste lite ute på den soliga balkongen innan jag åkte o började jobba 18.30.

Imorgon har jag ett kort pass (15.45-21.30) Ska bli jätteskönt för sen på tisdag är jag ledig! Förhoppningsvis ska jag träffa tjejorna (Mary & Ida) då också. Efter det har jag delat pass onsdag & torsdag: passar ju bra nu när det ska bli fint väder igen. Kanske kan lägga ut pengar på att besöka badhuset de dagarna så jag är fräsch till festen på lördag? Nu har vi blivit fler igen (vi är som små kaniner jag vet...) Karin hade träffat  sin gamla klasskamrat Pelle i veckan, han är en underbar söt kille som var med i musikalen Motgift med oss dansare. Jag skrev självklart till honom på fejan o hörde om inte han ville med, så nu är det jag, Karin, Jaana, Lisette & Pelle som ska ut på lördag- vilket gäng!!

Nej, bäst att go back to business =)

Puss på eder alles
(vad tusan blev det där- gammelsvenska & tyska? Skulle nog sovit mer i eftermiddag trots allt...)
Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp