Wish me good luck!

Nu är jag tillbaka. Har haft en del att göra nu på kvällen, precis som alltid när jag tänkt ta det lugnt.

Åkte ju iväg till Norrköping i tisdags efter en mycket intressant föreläsning med Urban (bästa föreläsaren under hela denna termin, så sköna kommentarer om allting) Försökte plugga in det mesta på min sammanfattning om Metazoernas organsystem. Det gick väldigt bra fram tills att jag kom på tåget till Katrineholm. Jag vet inte vad det är med folk som pendlar mellan Göteborg och Stockholm, men antingen ska de ha med sig omöjliga barn eller så har de mundiarré... Som tur var kunde jag lyssna på Christer i mina hörlurar, men det gav mig inte så mycket lugn då jag hörde en kille ringa in till programmet och fråga varför alla svampar kan vara svampar och varför de ätbara svamparna på pizzor kan heta nåt med fungea? Började klia ordentligt över hela kroppen på mig där då jag ville ringa in och skrika: Porifera, porifera! Som sagt, yrkes/ämnesskadad.

Väl hemma blev det en shoppingrunda till Maxi för att inhandla mat innan jag kunde sätta mig och ta det lugnt igen. Förberedde lite inför onsdagens jobb innan jag åkte iväg (igen) och hälsade på alla kära vänner på dansen igen. Eller ja, de var ju inte så många kvar nu, de flesta från cirkusgruppen var där på besök. Sent på tisdag kväll kom så veterinären Linda som jag skulle jobba med hela onsdagen. Vi satt uppe och pratade till midnatt innan vi fick vår väl behövda sömn.

Besöket på Ebersteinska och Himmelstalund var superkul! Mycket roligare än jag tänkt mig. Hade väl planerat att vara lite med förberedd på Himpa, nu stod jag mest och fumlade med OH-papprena och läste innantill var hortonomer gör... Fick många roliga frågor och blev glad av att se så många intresserade av SLU ändå. Nu får jag vänta ett tag tills jag kan åka på nästa besök, då blir det Falköping.

Och vi lyckades hamna på bild i Norrköpings Tidningar! Jag står och spanar efter några lämpliga offer mitt i smeten, hehe.

Idag klev jag upp tidigt och tog mig en promenad ner till centrum där jag gick en runda på stan. Självklart kunde jag inte hålla i pengarna utan gav efter då jag såg en svart t-shirt med neonfjärilar på. Den ska jag ha på mig imorgon på tentan och hoppas den ger mig tur... Jag undvek dock att köpa alla snygga, billiga t-shirts med urcoola tryck på New Yorker ("Are you rich?...I'm single!" / "Nobody's perfect (but me)") Hihi.

Ja, som ni förstår, tenta imorgon. Får se hur det går. Tog en promenad med Jennichen idag och blev uppdaterad om vad som gäller inför morgondagen. Tydligen har de ändrat spelreglerna igen inför omtentan (schysst värre)

Bäst att sova nu

Ha det bra allihop

Puss & kram
Allmänt | | Kommentera |
Upp