Snart är det slut

Näst sista dagen på jobbet innan semestern and it feels good! Är väldigt tomt på kontoret, de flesta har redan gått på semester och andra är sjuka. Så jag passar på att digga till diverse musik på hög volym:

Den här låten kör vi rumpa till på Body combat-passen! Var på ett igår och det tog sin lilla tid att cykla hem om vi säger så. Skulle vilja göra en riktig karneval/reggaeton-dans till den här låten!

Sen sist har jag hunnit jobba på en del, och dessutom besöka Kolmården en gång till (herregud man kan ju tro jag inte gör annat!) med kollegorna.

Man ser björnarna bättre från linbanan måste jag säga...

Andra höll sig på marken

Delfinshow såklart

Humboldtpingvin (nej, han fjärtar inte...)

Snöleoparderna låg framme för en gångs skull och hade tydligen parat sig precis innan vi gick förbi. Action!

Väl hemma på skolan hade en spökskräcka lämnat coolaste ömsningen ever - hängande upp och ner på en gren i terrariet! Hur coolt?

Har även varit hemma hos mor och far i midsommar. Försökte få pappa att följa med och spela minigolf men han totalvägra. Då jag däremot började prata om resor till Amazonas sa han att han ville med (?) Ologiskt. Passade i alla fall på att fota lite fjärilar mellan regnskurarna:

Blåvinge

Och så åt vi lite blåbär :)

Var ute hos Snowie i förrgår och red ut i skogen bland alla mygg. Stackars hästarna blir ju total-attackerade så hon visade sitt missnöje genom att kicka bakut ett par gånger. Men väl på galoppsträckan reagerade hon inte ens då ett rådjur hoppade upp mitt framför oss på vägen! Himla rolig häst det där.

Ska få passa henne och de andra två en hel vecka nu när familjen ska till Falsterbo, så det blir massa träning veckan som kommer. Ska även träffa lite vänner för mysiga grillkvällar, gå på Munken in the park i Norrköping och få sällskap ute hos hästarna några av dagarna. Och just det, ska hitta på något skoj med en karl på lördag också hihi. Den senaste jag träffade igår på lunchen visade sig ju vara bror (!) till en av medlemmarna i djurförsöksetiska nämnden - världen är FÖR liten...

Nä, dags att sätta igång med jobbet nu.

Kram på er
Allmänt | | Kommentera |
Upp