Trevlig Valborg!

Alldeles strax åker en fryspizza in i ugnen, för det kan jag fasen unna mig efter all denna träning! För det första var jag igår ute hos Snowie som planerat och skulle ge mig ut i skogen. Men ja, damen MÅSTE ha sett på detta klipp från Kvarteret Skatan med Johan Glans och tagit inspiration av det, för hon hoppade högt för ALLT! Vi höll ju på att inte ens komma ut i skogen eftersom grannen sågade ved och då ville hon hem igen. Puh, både muskler & tålamod fick jobba rejält.

Och där fick min mamma sig ett sånt där skrattanfall som bara mamma kan få ;) Hon älskar den här sketchen!

Hela dagen igår inleddes förresten med att jag medan jag låg lite halvvaken i sängen fick ett samtal från min vän Lina i Skänninge. Hon måste ha världens mest tekniska dotter som kan ringa upp mig på en android-mobil, haha! Söt var hon iaf, för först var det alldeles knäpptyst och jag hörde till slut Lina fråga i bakgrunden med förmanande röst "Elicia... Vad gör du?" - "Inget!" - "Elicia... VAD gör du?" - "Inget!" - "Hallå?" - "Hej det är Ann-Sofie!" - "Hej Ann-Sofie, har Elicia ringt dig!?" - "Jag vill prata med Ann-Sofie!!!!" Haha. Sötnöt :)

På kvällen åkte jag in till stan för att träffa en såndär karl på en pub igen. Jag var självklart smidig och hade dubbelbokat mig så när jag var påväg så ringer nån annan och säger "Hej, jag har fått ditt nummer!" - "Eh, ja det kan stämma..." - "Ja det är Harald..." - "HAHA! Harald! HAHA! Den var rolig!" - "Eh, jo man kan heta det..." - "Jaha, du skojade inte..." - "Skulle vi ses idag?" -  "Öhm..alltså jag trodde du skulle ringa tidigare så nu har jag hunnit boka upp mig". Men vi ska ses över en pizza imorgon istället, haha. Lyckades inte skrämma bort honom med att skratta ut honom, får nog inleda med att be om ursäkt för det (^^) Men ja, lika smidigt som alltid för att vara Annafia med den där konversationen. Det konstigaste är väl att karln jag träffade istället var han som frågade om jag hade fötts som kvinna. Vad säger det om mig egentligen!? Lättraggad, desperat, humor, noll uppfattning för när jag bli förnedrad? Äh...

Idag inledde jag dagen med ett pass Bodypump. Tänkte att jag inte skulle lägga på så mycket vikter eftersom vi ska ut och dansa ikväll. Men påväg ut från det passet insåg jag att det var ett danspass efteråt. Knäpp som jag är så hoppade jag fram till ledaren och frågade om jag fick vara med. Så nu är jag skapligt trött i alla fall.

Det syns och känns i alla fall att kroppen reagerar på all träning nu. Firade det med att klicka hem två nya, snygga bikinis från Style by Tyra:


(bilder lånade från stylebytyra.se)

Men nä, nu skriker magen efter den där pizzan. Sen ska jag ringa Lisette och kolla vad planerna är inför kvällen i övrigt.

Trevlig Valborg på er!

Kram
Allmänt | | Kommentera |
Upp