Är ni nöjda nu?

Alla ni som klagat på snön, här har ni er svenska blask-vinter!

Veckan har varit riktigt pluggfylld. De två schemafria dagarna tisdag och onsdag gjorde sitt. Sen hade vi en spännande dag i Stockholm i torsdags. Klockan 06.00 åkte vi härifrån och kom fram till första studiebesöket på Manimalis bara 30 min försenade. Helt omöjligt att hitta parkeringsplats, speciellt under "snökaoset" då ingen vågar åka med kollektivtrafiken. Pust, suck och stön. Efter en timmes redovisning för oss som verksamheten (som till 50 % kan bestå av att sammanställa årsredovisningar för andra företag som Ica & Clas Ohlson) så åkte vi vidare mot Åkershov/Bromma vilket återigen var ett litet äventyr. Gud, vad min mage gjorde ont efter all trafikstress och brist på mat! Vi hann stanna för lunch på Brommaplan i alla fall innan vi styrde in mot Katt- och Hundstallet som vi skulle besöka på eftermiddagen. Först ville jag ta med mig massa katter hem:

Och sen massor med hundar....

Usch, lite jobbigt var det. Speciellt när man sett Lady & Lufsen för många gånger och gråtit varje gång de visat de gråtande hundarna på hundhemmet ='(

Det tog sin lilla tid att ta sig hem också: 23.00 var vi tillbaka, bara 3 timmar försenade! Men då hann vi med en matpaus på Max i Örebro också, hehe.

Hela fredagen gick åt föreläsningen Problemhundsutredning. Skrev precis rent anteckningarna från det och har bokat in min kompis Lisette & hennes Ecko för en första konsultation =) Eller..konsultering? Vad heter det!? Att konsultera. Äsch. Ge råd!

Igår gick jag upp tidigt återigen och begav mig till Göteborg med ett par skolkamrater för att stå på Eurohorsemässan på Skandinavium/Svenska mässan. Delade ut min enkät om pratande katter, åt massa godis, pratade klickerträning på häst med en tjej och så hann vi se prisutdelningen för hoppningen innan vi åkte hem. Trodde vi kom in till något roligt men det var tydligen en timmes paus (!) till küren skulle börja så vi bestämde oss för att åka hem tidigare istället. Blev återigen lite upprörd över vad man utsätter hästarna för. En av vinnarna hade nämligen en häst vars hals var dränkt (jag överdriver inte) i svett då de red ärevarvet. Då hade redan en ryttare lämnat arenan för att inte stressa sin häst mer. Det är riktiga kraftpaket det där som inte har tålamod att stå still, speciellt inte med flera hundra människor som tjoar och busvisslar, då får man också känna efter när det gått för långt enligt min åsikt....

Dagen har gått åt till en sovmorgon, reprisen av schlagern (tror på Annas låt, blev jätteglad att hon gick vidare!), sammanställning av enkäterna, lite annat plugg och nu ska det bli varma mackor framför teven.

Veckan som kommer är som ni vet också fullspäckad. Wieho. Har två roliga turer till Norrköping att se fram emot i alla fall! Hoppas de kan fylla på med lite energi.

Puss & kram på er
Allmänt | | En kommentar |
Upp