På tal om påskharar...

Det här med Facebook är ju lite roligt ibland. Eller, ja, gruppen "Jag vet, jag såg det på Facebook" är faktiskt lite läskig eftersom den alltför ofta stämmer överens med verkligheten. Det som hände idag iaf var att jag såg att min kusin gått med i gruppen "Om djur inte är till för att ätas, varför är de då gjorda av mat?". Det roliga i situationen är alltså att det starkaste minnet jag har från när jag var liten är då jag sitter hos mormor och morfar och äter och pappa säger "Du vet väl att det är mormors kanin du äter nu?" varpå jag börjar storgråta och efter det frågar om precis allting som serveras är från djur. Ända sen den dagen visste jag väl att jag någon gång skulle bli vegetarian. Men nu till nutid; jag skrev alltså om detta till min kusin och fick reaktionen "VA!? ÅT VI FARMORS KANINER!!?" Oops.... Hoppas jag inte skapat alltför stort trauma för min kusin såhär 15-20 år i efterhand...

Idag då. Jo det gick bra. Ett litet hål hittades och ska åtgärdas inom ett par veckor. Men fick som vanligt beröm för mina rena, fina tänder. Skrattade lite, för jag har aldrig varit med om att någon blivit så glad över att upptäcka lite tandsten, hihi.

Fick också ett besked från mitt hemliga uppdrag jag var iväg på för ett par veckor sen. Jag var alltså på speedintervju i Gävle för att bli djurvårdare på Furuviksparken. Men med ett par tusen ansökningar för två platser som djurvårdare så ska jag väl vara glad att jag ens fick komma på intervju, för något arbete blir det inte där heller. Ser ut att bli sommarlov för min del, och ännu mer is i nerverna.

Nu ska jag sätta mig och jobba lite med de artiklar jag ska ha läst igenom inför examensarbetet. För imorgon ska jag som sagt in till stan för att träffa Milla :)

Pussar & kramar alles!
Allmänt | | Kommentera |
Upp