Let me go home

Jag suckar högt. Undrar hur gammal människan är som jag bor hos just nu. Det är precis som på den gamla goda tiden; Alla meningar inleds med ordet "Jag" och man struntar helt i att det finns andra människor i huset. Det ska vara högsta volym halva nätterna, för JAG kan inte sova, då ska inte någon annan heller kunna göra det. Och precis som alla andra så säger du en sak och gör en annan. Hallå? Har du överhuvudtaget saknat mig medan jag bott 25 mil bort? Verkar ju inte som det...

Ska in till lägenheten om ett par timmar, får se hur jag mår till kvällen, om jag kommer orka pallra mig ut. Just nu är jag för upptagen med honungsvatten och näsdukar för att se hur jag skulle kunna ha roligt i detta tillstånd. Håller tummarna som sagt.

Och såhär på årets sista dag måste man ju som alltid summera året som gått;
Januari inleddes med att bli dumpad på nyårsdagen (wihi...) för att några dagar senare gå ut för att tänka på något annat och istället träffa en helt ny bekantskap =)
Februari jobbade jag på som vanligt & fick äntligen fira alla hjärtans dag tillsammans med någon!
Mars var även det fyllt med arbete och firande av far som fyllde 44 år.
April var den månad då jag väldigt spontant sökte till universitetet, eftersom jag börjat tröttna på jobbet.
Maj blev rätt dystert, eftersom Tusse blev påkörd. Det var denna månad jag skaffade bloggen!
Juni inleddes med bal och studentfirande av tre personer och sen fyllde jag 20 år! Detta firades med tre veckors semester då jag bland annat besökte Skara o bestämde mig för vilket rum jag skulle ha + midsommarfirande i Västervik.
Juli återgick man till arbetet, fick första beskedet från uttagningen och bröt väl mer eller mindre ihop över det. Började skriva på mitt bidrag till Lilla Augustpriset också!
Augusti fick jag då beskedet att jag kommit in! Det blev sista arbetsdagarna, flytt och skolstart på en gång.
September började pluggandet, en gammal vän tog oväntat kontakt med mig igen
Oktober blev räddningen då jag hittade "min" lägenhet! Fick bekräftat att jag behövde glasögon så det blev en liten extra utgift denna månad också. Månaden avslutades på det värsta sättet...
November inleddes med att man blev singel igen. Första tentan avklarades och tänderna sattes i projektarbetet. Månaden avslutades med att kontrakt skrevs och nyckeln hämtades =)
December blev händelserikt med avslutat projektarbete, lov och hemfärd till föräldrarna i skogen. Slutet av månaden har det blivit ett par utgångar med norrköpingstjejorna (^^)

Så vi får se vad som händer ikväll som sagt. Tydligen snöar det i stan, och det är kö in till Systemet (kanske var bra att man önskade sig vin i julklapp, hehe)

Och här hittade jag vimmelbilder från i fredags;
image91
image92

Hihi. Ja, det syns ju att vi hade roligt i alla fall (^^)

Gott nytt 2008 på er!

Puss eder Annafia
Allmänt | | Kommentera |
Upp