Ojsan hoppsan

Vad många besökare jag fått de senaste dagarna helt plötsligt!? Hej på er! =)

Jag kan ju dock inte glänsa med att jag gick ut i grannbyn i fredags. Nä, jag stannade hemma i mina myskläder & såg på Let's Dance-finalen istället. Typiskt nog förlorade ju Laila. Ska nog sluta rösta på såna där program för varje gång jag röstar så förlorar den jag röstar på.. det är Merlin..Murphys...ja, någons lag... Lailas shownummer var i alla fall grymt! Efter det duger tyvärr inte djungelvrål från en östgöte för min del.

Igår morse vaknade jag som vanligt och fattade inte varför jag inte ställt in alarmet. Men just det, sovmorgon. Och ändå gick jag upp vid sju.. Sen åkte Mut-rötterna ut till stallet och tog en sväng i skogen. Nu har jag börjat vänja mig vid att trava igen och är inte lika rädd längre. Känns skönt att få tillbaka häst-självförtroendet!

Resten av dagen blev det genetik-plugg innan jag cyklade hem till Lisen & Gustaf för att "fira" Earth Hour.
Detta gjordes genom att allt släcktes ner och vi spelade GENI med levande ljus överallt i rummet. Efter det såg vi på Twilight. Okej, man blir kär i kärleken av den filmen, men jag går mot strömmen och blir inte kär i Edward. Är det nåt fel på mig?

Efter en sen natt vaknade jag också sent imorse (sommartid!) och fick inleda dagen med att åka till Jysk och hjälpa Irja med lite inköp. Jag såg hela 3 (!) påslakan a' 299:- som jag ville ha. Attans bananer. Det kändes lite onödigt. Vi fick baxa upp bokhyllan Irja köpte för två trappor- vilken tur att jag inte åkte o simmade idag- innan jag kunde åka iväg till Vårgårda för en liten..hm, ja vi får väl kalla det dejt. Mr Dansare bor i 042-land men har spenderat helgen i Göteborg så vi tänkte passa på att ses. Så det blev en fika på 50-talscafét 55:an med mycke prat om dans och djur :)

Under eftermiddan har jag städat hela lägenheten, pluggat lite och tittat ut på det fina vädret. Hoppas vi blir någorlunda klara med vår enkät nu i veckan så jag kan åka ut till stallet på fredag.

Nu är det tv-kväll för hela slanten me lite yoghurt och jordgubbar- mumma!

Puss på er!
Allmänt | | Kommentera |
Upp