I'm alive!

Jag påpekar återigen att det är tur att jag inte är en riktig bloggare, för då skulle nog människor börjat undra vad som hänt med mig. Jag kan ju inte skylla på att jag haft fullt upp, för vi har ju fortfarande schemafritt. Efter mitt senaste inlägg hände det i alla fall grejer för då åkte jag & Elin ut till stallet för att hälsa på den nya hästen, Asla:
Hon är Väldigt liten i jämförelse med Faxe, men jag tror nog att hon ska klara mig också :) Vi tog en promenad med henne och det gick väldigt bra, men det Faxe hade i storlek har hon i energi, så det blir inte direkt att sitta och åka snålskjuts på henne!

Förutom detta har det hunnits med träning i form av yoga och box. Och så hade vi ju det roliga pensionärstemat i onsdags:
Linnéa var klockren med sin outfit + Allerstidning. Emma vann tipspromenaden där vinsten var en Bingolott och Andreas vann alla löständer som var utslagsfrågan!

Vi har som sagt schemafritt men det har ändå börjat bli lite mer plugg nu. Vårt projekt går framåt, men det är lite trixigt med alla dessa data som inte är normalfördelade... Tur att vi har en hel vecka till på oss!

Förutom plugg är det återigen dags för yoga i veckan och nån mer tur ut till stallet. Och hur ska man fira valborg? Till helgen är det i alla fall fest i någon av grannstäderna! Vi får hoppas alla är pigga efter valborg som sagt så vi inte blir ensamma. Eller äh, då blir de ju bara med svängrum till att shejka ass (^^)

Nu ska jag titta på tv och gå igenom alla mina Glamour och Cosmopolitan-tidningar som jag samlat på mig under det senaste året. Usch, ångest. När man tänker efter är det ju en del tusenlappar som ligger där under vardagsrumsbordet... Kanske borde lägga det på nåt vettigare?

Ha det bra allihop och njut av våren för tusan!

Puss o kram Annafia
Allmänt | | En kommentar |
Upp