Gott Nytt 2009

Jag lovade ju en sammanfattning innan året är slut, så är kommer den:

Januari: Fick besked om extrajobb. Andra terminen inleds + resa till Uppsala för utbildning. Skitskoj! Började också träna boxercise tillsammans med Jen. Blev med katt en vecka också då Elin i klassen åkte på skidresa- mycket mysigt!
Februari: Inleddes med fest i hemstaden och en liten flirt med mr M. Systematikkursen fortsatte med studiebesök på Nordens Ark och Tjärnö. Jag engagerade mig mer och mer i Festutskottet och hela klassen åkte på studiebesök till Ultuna. Var också på mitt första extraknäck i Norrköping som informatör.
Mars: Införskaffade ny säng, hejade på gamla dansläraren i Melodifestivalen, skaffade bilddagbok, hade påsklov. Började de nya kurserna i mikrobiologi och biokemi. Ja, livet rullade på.
April: Fick besked att jag var välkommen tillbaka på sommarjobb på Eniro, tog över som utskottsordförande på riktigt, pluggade på, var på betessläpp, källarförrådet brann och våren närmade sig.
Maj: Började läsa kursen Djurhållning, hade praktik i Linköping och bodde sambo med Jen i nästan en vecka, träffade kungen o drottningen på Stenhammar, bestämde att Karin o jag skulle bli sambos över sommaren, hade återbesök i Ultuna med alla informatörer, bien blev utan avgasrör då det rostat sönder och månaden avslutades med utspark och tillbakaflytt till Norrköping.
Juni: Inleddes med en veckas lov, sedan 21-årsdag och jobbstart, samboskap, firade kusinens student, grillade med mor och far mest hela tiden, firade midsommar med Mary & Lisette, flirtade med boys på Facebook, började träna på både Sol & Motion och SATS och började dansa igen. 
Juli: Jobbajobbajobba, slutade dansa, tränade desto mer, började spana på en sötis på jobbet, firade Carro som fyllde år, blev sams med Mr X/C/whateveryouwanttocallhim, lurade in far till stan för att gå på bio och festade lite med tjejorna.
Augusti: Jobbade den sista veckan för sommaren, tränade de sista dagarna på träningskortet, firade kusin som fyllde 30, njöt av ledigheten hos grabbarna, festade med tjejorna på Palace o hittade mr Siemens från 090-land, insåg att han inte var nåt att ha, började skolan igen, förberedde och genomförde första sittningen som ordförande, träffade mr Ambulansförare och flyttade in hos klasskamraten Eva p.g.a. renoveringsstarten.
September: Påbörjade fysiologikursen, flyttade in hos Jen, besökte tandläkarn, bestämde mig för att följa med till Ukraina och skippa hund- och kattetologin, började gå på yoga, hade första temafesten i puben, flyttade till Hedda, flyttade hem.
Oktober: Kusin gifte sig, jag pluggade på som en galning med tenta i fysiologi och hemtenta i utfodring, pappa o grabbarna hälsade på i nyrenoverade lägenheten, vi hade studiebesök med klassen på Kolmården, besökte tandläkaren och lagade hål och åkte hem för att ha lite höstlov.
November: Inledde kurserna statistik och antrozoologi, hade besök av mr Skåne, fick noja att äta nypon- eller blåbärssoppa som mellanmål, jag fick nytt golv + nya dörrar i lägenheten, besökte Ukraina med IU, blev dunderförkyld och fick hostan från helvetet som skulle hålla i sig nästan 2 månader, gick på filmfestival, lekte i snön med klasskompisarna, tränade, pluggade, bilen höll på att brinna upp då vi skulle åka hem till Norrköping sista helgen i månaden..mycket var som vanligt alltså.
December: Skaffade linser, pluggade hemtenta, fick äntligen lov och spenderade det med mor och far i skogen, träffade vänner o partajade lite.

Jisses, vad mycket man hinner med på ett år! Kul att se tillbaka på årsredovisningen från 07 också, hehe. Den var kanske lite kortare och mer strukturerad. Vet inte om det hänt så mycket mer. Ikväll är det i alla fall infirande av det nya året tillsammans med Milla & Lisette =)

I måndags åkte vi som sagt till hundcafét inne i stan och fikade med grabbarna. De var riktigt duktiga och Billy blev populär för sitt trummande med svansen mot fönstret. Hundarna ligger som på ett stort brett fönsterbräde nämligen medan människorna sitter vid borden bredvid och fikar. Det var mysigt iaf!

Så igår var Milla & Becca på besök hos oss i skogen. Vi var ute på promenad, Milla fotade oss o grabbarna och så såg vi på Wall-E. Innan vi åkte hem blev det hemmagjort potatismos (blä för pulvermos) och grönsaksbiffar. Sen skjutsade jag in tjejerna (och bröt mot en trafikregel, men ssh, det får ingen veta!) och hade en myskväll för mig själv i soffan med lite naturgodis. Var så otroligt skönt att få sova i dubbelsängen och kunna somna utan att ha massor av oljud runt omkring.

Återkommer när jag hunnit med att träffa Lina på fredag, vara på tjejmiddag på lördag o träffat Carro nästa onsdag. Får se om jag hinner med något annat innan skolstart.

Puss o kram o gott nytt år!
Allmänt | | Kommentera |
Upp