Rinner bort

Oj, har visst varit dåligt med uppdatering! Menmen, får skylla på att det varit fullt upp här typ. Efter lite sömn så mådde jag bättre efter förra inlägget i alla fall. Det har blivit massa simning de här varma dagarna och jag kämpar på med att få mitt examensarbete översatt. Det är mycket nu! Och så är det ju så nedrans varmt så huvudet är inte riktigt med...

Igår åkte jag & pappa till Katrineholm och köpte massa möbler (sängram, sängbord, hylla, soffbord, tv-bänk & bokhylla i IKEAs serie Malm) för ynka 1650:- FYND kallar jag det. Så nån dag ska jag olja in de där sakerna så blir de som nya också :) Fixade lite med massa telefonsamtal också, och på kvällen rattade jag in till stan för lite dans men fick vända rätt snart eftersom en städerska varit så himla snäll och låst dörren till danssalen och omklädningsrummet.

Men idag fick jag äntligen dansa! Hann med att träffa min klasskamrat Josefine från gymnasiet också för en fika på Coffeehouses uteservering med Rix FMs braiga musik i bakgrunden. Har saknat hennes skratt och hoppas vi kan ses mer!

Dansen då, det blev jazz. Förra året gick jag också på denna kurs som då var 2 veckor lång och var i det sällskapet en av de med minst erfarenhet. Nu verkar jag hamnat i en jämnare grupp och har lite lättare att hämta upp teknik och steg. Vi ska alltså varva jazz, modernt och balett i fyra veckor framöver. Kommer vara super-fit efter det, känner redan nu hur rygg och ben värker efter dagens pass.

Men den här veckan blir det inte mer, eftersom jag ska på bio med Lisette imorgon (Eclipse!) och på torsdag åker jag till Stockholm för att gå på IAHAIO-konferensen t.o.m. söndag. Jag & min klasskompis Hedda ska gå på Skansen också, får hoppas jag får tag i någon mer som vill ses när jag väl är i hufvudstaden :)

Kram på er sålänge!
Allmänt | | En kommentar |
Upp