Smärta!!

Det är väldigt svårt att skriva detta inlägg, fysiskt sett. Jag tvingade mig upp för 1 ½ timme sedan men kunde lika gärna legat kvar ett bra tag till. Det är inte så mycket huvudet som behöver vila utan varenda muskel i mina armar; axlar, biceps och triceps. Anledningen till denna smärta är att jag i förrgår återigen var på Box (75-minuterspasset) men denna gång ensam. Så när instruktören frågar vilka som inte har någon att köra med är det enbart jag och en lång (!) karl i 40+ åldern med en rejäl kroppshydda uppbyggd av muskler som räcker upp händerna. "Kan ni köra tillsammans?" frågar instruktören tveksamt och jag säger envist "Ja självklart!" - får ju betala för den envisheten nu så att säga... Blev rejält peppad av karln som jag tyvärr upptäckte var lik Sid i Saw-filmerna (ni vet han som är boven bakom allt) så jag tog ju ut mig till max och fick rejält motstånd såklart. Så att vända sig som man brukar om nätterna har blivit en pärs.

Det har hunnits med lite annat under veckan som jag inte skrivit; i fredags var vi återigen på afterwork med delar av arbetslaget och jag fick en middag bestående av potatis, ris och pastabaserade rätter + lite nachos med tacosås (vad kan man förvänta sig av 39:- ?). Var ju skapligt hungrig efteråt (protein tack!), även om magsäcken var fylld.

I lördags var jag med om något läskigt som jag inte upplevt tidigare heller. Lite simning skulle nämligen utföras i simhallen men det var uppenbarligen tävlingar i bassängen där man vanligtvis får simma så vi fick gå in till träningsbanorna och dra ett par vändor. Men bara efter ett par hundra meter fick jag sura uppstötningar och hicka (!!?). Hur mycket vatten jag än hällde i mig blev det inte bättre och jag gick omkring som i en dimma. Väl hemma fick jag sova lite innan middagen, och konstaterade att jag måste fått en klorchock. Minns ju att man blev lite yr av att skura väggarna i mamma och pappas hus med klor för att få bort den gula hinnan som bildats då den tidigare ägaren suttit inomhus (!!) och rökt, men det här var värre. Får hoppas det inte händer igen.

I söndags var det dags för lite motion igen, rättare sagt drygt en mils promenad runt Stångån och bort till videobutiken för att hyra hem en dvd. På promenaden passerade vi en hästhage som jag självklart fastnade vid.

Och sedan hittade jag en egen "häst", hehe

Ja, ni har väl redan konstaterat att jag är knäpp i och för sig...?

Jobbveckan är alltså över och jag har hunnit med en hel del. Igår var vi till exempel på Elmias mässa för Lantbruksmaskiner med temat Säkerhet. Riktigt intressant och jag lärde mig en hel del, kände mig ju skapligt lost bland alla maskiner som skulle sprida, klippa, transportera och packa diverse saker. Träffade på lite folk som man kände igen, bland annat gamla bossen från Kolmården och så fick jag se en skymt av grisbonden Johan Ivarsson som är med i Bonde söker fru (Senaste nytt; karln har skadat fingret! Eller försökte han dölja en förlovningsring? Hm... Hänt extra nästa!)

Idag ska jag få besök av Mary, men först måste jag fixa iordning lite lunch. Det blir en höstig gryta med kikärtor och diverse rotfrukter. Mumma!

Ska avsluta med att höra om nån mer tycker dessa två låtar inte är läskigt lika varandra?



Nä, mat var det!

Puss på er
Allmänt | | Kommentera |
Upp