Back to reality instead

Nu har jag en annan låt i öronen (Concept store "Damn!" - ännu ett tecken på hur mycket jag lyssnar på p3, hehe)  efter att ha gett upp att försöka aktivera mitt konto från universitetet. Trodde Jakten på lycka skulle visas på tv men tji fick jag (ja, jag är sådär extremt omodern så jag faktiskt ser på tv-programmen då de visas på tv och inte på web-tv också). Har i alla fall en väldigt trevlig helg att se tillbaka på.

I fredags åkte vi ner till Göteborg på eftermiddagen och hann stanna till hos Lisen & Gustaf innan vi skulle fara iväg till en ciklidshop i Nol för att shoppa till Lisens akvarium. Blev ju väldigt sugen på att skaffa ett eget, kan vara lite lagom istället för att skaffa valp. På tal om det ja (hahahaha, skrattar fortfarande då jag tänker på det ^^) så lurade jag i Tobias att jag faktiskt hade köpt valp dagen efter då jag var och hälsade på Davida som köpt en cocker spaniel-valp vid namn London. MMS:ade en bild på henne och skrev "Cocker spaniels är också söta" eftersom vi pratat om vilken ras som skulle passa oss (vi har gått från grabbrasen jaktlabbe till berner sennen så ni förstår nog att vi inte har definierat oss så bra och inte heller är på väg att köpa hund på långa vägar heller). Svaret jag fick var lite chockande "Har du hittat en sötis ;) Eller har du köpt den :)" och kunde ju inte låta bli att luras; "Köpte precis, kunde inte låta bli :$ Kostade bara 6000:- :O" - "Har du köpt en hund :S ..... :) Sötis. Var köpte du honom då" och ungefär där kände jag väl att jag nog BORDE sluta luras och få min kära boyfriend att inse att jag bara skojade, så skrev "På liseberg. Bland kaninerna :P" - Men ironi går ju inte fram i textform märkte jag då nästa sms löd: "Är den riktig? :O" följt av ännu mer ironi från min sida med ett "Hon andas så jag antar det?". Men när jag fick se texten "Är bara chockad att vi skaffat smått :)" så kände jag mig tvungen att ringa upp och förklara läget. Stackars svärmor hade till och med fått höra nyheten och blivit så glad. Hujedamig, tänk vad som då hade hänt om jag lurat i honom att det var en människovalp...!

Men ja, efter att jag varit hos Davida så fick jag världens service med skjuts in till stan för att vara med då Elin skulle få sin första födelsedagspresent; en sminkning på Make Up Store inkl. smink. Vi hann också med att gå i lite butiker och jag fick sällskap av en tjej som luktade... mystiskt... sött på något sätt... och när hon knäckte en öl och väste "Öh, säg te öm de kömmer en vakt döh" så var jag snabb att ringa och fråga exakt vilken toa Eva sprungit iväg till. Gah. Hittade i alla fall lite träningskläder på H&M och en väldigt söt top på Rut m.fl. med texten "Smelly cat" (jag har nog sett för mycket Vänner också, hehe)

Sent på kvällen kom vi hem och gjorde oss iordning för lite partaj. Ett par klasskamrater från Skara kom och vi åt supergod pizza som Gustaf bakat...tillagat? Vad säger man? Äh. Gjort. Förutom det blev det en del av Elins 1,5 kg's godispåse, chips & dip och efterrätt. Puh. Och mitt i allt delade vi ut Elins andra födelsedagspresent; Twilight-spelet Eclipse. Hon blev väldigt glad, hoppas hon får briljera med sina kunskaper snart, hehe. Planen var att vi skulle ut och dansa efter det och vi tog spårvagnen in till Avenyn för att hitta ett bra ställe. Hard rock café hade åldersgräns 26 = denied. Klubben Parken hade kort kö men ett inträde på 140:- och ett tämligen tomt dansgolv som syntes från entrén = diss. Därefter stod vi i kö till klubben Excet, men där var kön tämligen lång och vi skulle nog inte kommit in förrän halv 3 och det stängde 3 = vi gav upp och traskade ner till Stybord/Babord igen där vi stått utanför lite tidigare under kvällen. Vakten informerade oss snabbt om att "Bara så ni vet så är garderoben full så ni får behålla jackorna på eller vänta för att få plats" - Öh, what? Om garderoben är full borde man väl inte kunna ta in mer folk? Men jo då. Väl inne sjönk humöret. Folk tog stöd på en för att komma förbi medan de raglade fram mot dansgolvet med konstig musik och på övervåningen spelades ännu mer konstig musik (istället för uppdelningen av schlager/techno som det brukar vara på "normala" uteställen. Gah.) Så vi blev inte så långvariga. Som tur var kunde jag skylla på att jag faktiskt skulle köra dagen efter. Vi fick i alla fall lite fina bilder från kvällen (lånade från klasskamraten Lovisa som också fotat grabbarna i headern):

Födelsedagsbarnet & jag innan utgång (+ min älskade zebrasjal från Vila- den är superlång och superskön! Och ja, nån i bakgrunden som väldigt gärna vill vara med på bild hehe)

Klad Anna-Fi

Nä nu ska jag väl dra mig mot sängen där T väntar. Imorgon är det möte med gruppen i ena kursen jag läser och sedan jobb där Etologi-kursen ska startas upp. Ska bjuda både eleverna och arbetslaget på supermumsiga hallon- och chokladscones som vi blev bjudna på i helgen. Får se hur populär jag blir efter det, får kalla det för betingning i etologikursen för att motivera varför jag bara kommer med fika sådär. Får se när jag har mer att dela med mig av.

Tack till alla er som var med i helgen, ni har verkligen fyllt på mitt endorfinförråd för en bra tid framöver! Vad vore livet utan EoD'are som förstår sig på en ♥

Puss på er
Allmänt | | Kommentera |
Upp