Det brinner! Det brinner i mitt..huvud?

Yes, I'm back on track. Ett pass till 05.45 är det som väntar inatt. Verkar vara väldigt lugnt tempo så det ska nog gå bra.

Imorse drumlade jag in och väckte Karin klockan sex då jag avslutat mitt pass och åt frukost och borstade tänderna innan vi bytte plats i sängen, bokstavligt talat. Jag la mig ner och vi hann väl småprata lite innan Karins alarm ringde och hon skulle iväg till jobbet. Var väldigt skönt att sova efter en hel natts arbete fram till 12.00. Fast jag fick hjärnsläpp vid 09.50 och trodde att jag kunde gå upp redan då, efter 3 timmars sömn. Inte så bra. Så jag fixade iordning lite sallad och inväntade Millchen innan vi brummade iväg till Ågelsjön (av någon konstig anledning hade jag fått för mig att vi skulle till Ensjön, men den ligger ju för tusan inte vid Yxbacken). Vad jag minns så har jag bara varit vid Ågelsjön en gång, och det var för 11 år sedan då jag var på ridläger. Var jättemysigt att bada med hästarna men vi såg ju inte så mycket förutom stranden där vi plaskade runt. Så nu promenerade vi bort till ett berg där vi la oss och lapade sol. Helt underbart att bara ligga där på klipporna, snacka skit, svalka sig i vattnet när det blev för varmt (vilket det sällan blev med tanke på hur mycket det blåste) och spana på lite folk, hehe. Efter nästan tre timmar i solen åkte vi till Maxi vid halv fem och inhandlade lite reaböcker och ät- och drickbara ting. Jag upptäckte på vägen hem i bilen att jag bränt mig i pannan så jag såg ut som en indian-version av Rambo eller nåt i den stilen. Jag & Millchen bestämde i alla fall att vi ska åka iväg imorgon igen, trots att jag då börjar redan 18.00.

För idag cyklade jag ju iväg till gymet igen. Det var Box på schemat (jäj!) Vet inte vad det var med mig och Karin idag, tror att vi fått solsting eller något i den stilen. Under uppvärmningen höll jag i alla fall på att fälla Karin då vi gjorde övningen "nudda varandras fötter". Det blev ett litet skrik från oss båda som fick alla i salen att stanna upp ett tag, hehe. Efter ett tag var det dags igen, men då var det ett av mina starka slag som slog bort misteln från Karins hand. Vi fick oss ett gott skratt åt det, såg väldigt roligt ut- man skulle nästan kunnat tro att det var på grund av styrkan och inte på grund av att den inte satt på ordentligt, hehe...

Så efter en dusch på gymet cyklade jag bort till jobbet. Slumpen var visst på min sida idag då jag satte mig för att titta på tv på första våningen dit jag nu är förpassad eftersom jag jobbar hel natt. Tv:n behagades i vilket fall inte ha varken 3an eller 5an, de enda kanaler med "vettiga" program kl. 20-22 denna kväll. Så jag tog min gymbag och åkte upp istället och satte mig och avnjöt min lasagne framför den teven. Efter ett tag kommer mitt ögongodis in, säger hej- och frågar hur det är! Jäkla tur att jag är solbränd så han inte såg min rodnad. Hihi. Men ja, one step closer då ;-)

Nu börjar tempot öka lite, lagom till min rast, hrmpf... Imorgon är det som sagt sol & bad med Millchen, jobb 18-01 och sen åker jag till grabbarna på lördag morgon. Söndag ska vi till kusin vars barn döpts för x antal månader sen och "fira". Sen väntar sista arbetsveckan. Känns helt sjukt att jag varit här i nio veckor! När man tänker tillbaka på det är det självklart mycket man hunnit med, samtidigt som tiden bara rusat iväg! Längtar till klasskamraterna i Skara, ska bli skönt att åka ner igen om tre veckor!

Hoppas allt är bra med er i värmen!

Puss o kram på er allihop =)
Allmänt | | Kommentera |
Upp