Wiieeehooo!

Lördagen blev som planerat full med plugg. Först på kvällen stängde jag igen böckerna och roade mig med lite tvätt istället. Så i söndags blev det sovmorgon (trodde jag ja..) tills jag insåg att det visst var vintertid igen. Så det blev mycket plugg innan jag kunde åka till gymet. Blev återigen offenced när en biffig karl satt och tog upp en bänk som jag vill använda när jag skulle träna triceps. Frågade lite försiktigt om jag kunde ta den, men innan jag hunnit avsluta frågan står han där och balanserar bänken på ena handen och frågar var jag vill ha den. Suck. Jag är stark. Jag lovar.

Efter det åkte jag i alla fall iväg till Lisen och pluggade lite hemtenta. Vi flummade ut totalt efter ett tag och insåg att det nog blivit lite mycket. Det var skönt att bli klar/klarare med vissa uppgifter. Så det var rätt så sent som jag rattade hem och packade ihop mina grejor inför hemresan.

Igår morse klev jag så upp och länsade kylen inför frukost (man kan ju inte förstöra mat i onödan när man ska åka hem). Sen rattade jag till skolan där jag satte mig på bibban och pluggade. Gick sedan ner på stan o lunchade med Lisen. Passade på att lämna lite böcker och låna hem några nya. Jag förstår dock inte vad det är bibliotekarie har för utbildning och vad det är de får betalt för. För när jag väl kommer fram till lånedisken står där en kund och snackar, ja, ren skit med bibliotekarien i stil med: "Ja och ja vesste ju ente att han hade så månge barn nä men då sa ho att de ha han ju.." och där ställer man sig och väntar med sina böcker. Reaktionen..? "Vet du inte att vi har självbetjäning!?" Öhm..sorry... Så jag fick minsann veta hur det gick till innan jag kunde promenera vidare till tandläkaren. Satte mig där o läste lite skvaller innan jag fick komma in i det läskiga rummet. Tandsköterskan började förklara att hon skulle lägga bedövning- jaha, ja jo, de sa ju att de inte visste hur stort det var så de skulle kanske behöva bedöva- i över och underkäke- stopp och belägg!! På två ställen!? Jag hade ju bara ett hål..? Nä, tydligen hade jag två. Con-f*cking-lations... Det är alltså mina fyllningar som jag gjorde när jag var sisådär 12 i kindtänderna, som fått in bakterier under sig och bildat små fina hål. Så det blev fyra händer i munnen och massa prat från deras sida i nästan en timme innan jag kunde åka iväg hem. Kände hur torr jag var om läpparna och hur törstig jag var men kunde ju såklart inte dricka, för höger mungipa ville inte hålla kvar vattnet i munnen. Till slut kom vi hem i alla fall och jag kunde spendera kvällen med mamma, pappa o grabbarna.

Idag har jag återigen suttit och skrivit på hemtentan och varit ute på flera promenader i skogen. Hittade lite trafikkoner som vi körde slalom mellan (med typ en meters mellanrum, men wtf, nånstans måste man ju börja!)


Så här kommer jag vara tills på fredag då jag åker in o umgås med Milla! Det blir fota o kolla Idol =)

Får se när jag återkommer!

Pöss o kram

Allmänt | | Kommentera |
Upp