Tro det eller ej

Men jag kommer sakna Skara. Eller ja, mest är det väl klasskompisarna jag kommer sakna. Nu är jag hemma hos grabbarna igen i alla fall. Det mesta är som vanligt. Pappa tittar på film tillsammans med mamma som sover sittandes i soffan. Han har lite svårt att fatta att vi inte är pigga kring midnatt, bara för att han kör lastbil om nätterna. Ja, som vanligt alltså..

Hade de sista redovisningarna på konferensen idag. Var riktigt roligt emellanåt, tycker fortfarande inte om celler men har väl börjat vänja mig vid tanken på att jag måste ha dem med mig när jag jobbar med djur. Attans.
Och på tal om djur så såg jag något hemskt igår på Nyhetsmorgon. Det var betygssättning på nya filmer som kommer upp på bio inom kort. Jag fick ju en biobiljett när jag var i Ultuna och hade tänkt se Sex and the city. Nu funderar jag på att istället se Sharkwater, en dokumentärfilm om hur hajarna slaktas enbart för fenornas skull. Jag skulle väl inte reagera så starkt om det inte vore för sättet asiaterna (ursäkta att jag säger det men, som vanligt..djurskyddet vore nästan bättre utan vissa asiater bortsett från buddisterna såklart..) slaktar hajarna. Man skär helt enkelt bara bort fenan. Och slänger tillbaka hajen i vattnet! Hallå, vad hände med vettet? Är det så svårt att slå dem i skallen, att göra något med resten av kroppen? Allt lidande för att det ska bli en delikatess för de "högt uppsatta" i de länder där man äter detta. Och köttet smakar inte ens- man måste smaksätta det med kyckling! Så otroligt bisarrt!

Nu ska jag nog sova, är väldigt trött efter bilturen idag.

Ha det bra allihop!

Puss på er
Allmänt | | Kommentera |
Upp