Jag måste bara visa...

... vad som låg i min brevlåda idag! (Ja nu går väl pappa i taket igen, men det finns värre saker man kan lägga pengar på än kläder, eller hur?)

Karin (estetiskt.blogg.se), danskompisen som jag bodde ihop med förra sommaren, är nu färdigutbildad makeup och hårstylist men håller fortfarande på lite med kläder. Hon har nämligen gått en textilutbildning i Värnamo (bilder på hennes alster finns på hennes sida!) Så när hon annonserade om att hon kunde klottra motiv på linnen var jag inte sen att anmäla mitt intresse. Jag ville ha gulliga och vilda djur + "nåt som var Annafia" på mitt linne och här är resultatet: 

Och så en close-up

Tycker speciellt om giraffen, hon påminner om Uganda!

Ridturen idag då. Jo ni, jag är glad att jag kom hem ifrån den levande! Det gick bättre att få ut Faxe från hagen idag och han lyfte alla hovar när jag skulle kratsa dem. Redan där kunde jag ju anat oråd, och jag blev rätt så rädd då jag skulle slänga mig upp i sadeln. Det är nämligen en bomlös sadel, så att hoppa upp ifrån marken är helt uteslutet. Man kan inte hellre lägga för mycket tyngd i stigbygeln utan man får just slänga sig upp. Jag tog dock lite för mycket sats så jag höll på att flyga över på andra sidan! Som tur var så lyckades jag återfå balansen och sen var det bara att rulta iväg. Väl uppe i skogen skulle vi ta en annorlunda väg längs med en ledningsgata. Uppe på en kulle såg vi sedan en orienterare komma springande emot oss. Elin & Asla fortsatte lugnt framåt, men Faxe tyckte av någon anledning att han var jätteläskig! Så det blev en kamp mellan 800 kg Faxe och Annafia som fick slänga sig av i farten och hänga sig i ena tygeln för att få stopp på honom. När vi sedan promenerar vidare (för nej, jag sätter mig inte på en rädd häst förrän han lugnat ner sig...) så snubblar Faxe mig, så min högra fot mår sisådär just nu. Jag behöver väl inte säga att jag hade rätt så dåligt tålamod när jag sen skulle sitta upp igen? Puh... Tur att man är envis!

Nu väntar en lugn kväll. Tror jag i alla fall. Såg att ett par klasskompisar skulle till Matfestivalen i Skövde och blev lite småintresserad. Vi får väl se om jag fastnar med näsan i New moon igen eller om jag kanske hänger på.

Puss å kram så länge!
Allmänt | | Kommentera |
Upp