Alla dessa utgifter..

Ni anar inte hur skönt det är att vara hemma igen. I dubbel bemärkelse då jag både kan gå omkring naken hur jag (nja, nästan i alla fall) vill och det dessutom är varmt i lägenheten! Jag som vant mig vid kylan, kan nu faktiskt vara lättklädd inomhus!


Jag åkte hem som planerat i söndags och sprang genast över till Nicole och lånade hennes dammsugare + en stol så jag skulle kunna sätta upp lampa + gardiner igen. Vi bor inte långt ifrån varandra men fan vad man hinner bli svettig och irriterad på den korta biten när man bär dammsugare + stol! Städade snabbt som tusan och bar upp packningen från bilen innan jag åkte och handlade. När jag väl kom hem upptäckte jag dock, självklart när jag skulle lägga in glassen i frysen, att frysen var varmare än resten av lägenheten. Så det blev 0,5 liter glass till middag för Annafias del- mumma! Njöt av att få sova i min säng igen, men har fortfarande inte vant mig vid att ha kläderna i något annat än väskor och kartonger. Hälften av mina kläder är ju dessutom kvar hemma i Norrköping så det är väl ingen idé att jag börjar organisera än.


I måndags hade vi så en föreläsning i endokrinologi och stress på förmiddagen. Tyvärr leder ju universitetets personalbrist till att vi får extremt låg nivå på vissa föreläsningar. Fy fasen. Waste of time säger jag bara. Och så kommer tentan med sina frågor på en helt annan nivå... På eftermiddagen hade vi det dock mysigt då vi åkte till byns naturbruksgymnasium och fick göra fysiologiska mätningar på kor. Emot slutet av det passet myste vi lite med de nyfödda kalvarna också. En av dem hade ett extremt sugbehov och bet tag i min arm för att hitta något sugbart. Jag vet att kor och kalvar inte har framtänder i överkäken, men det gjorde ändå lite ont!
Efter det var det så dags för lite möten på eftermiddagen. Först möte om Ukrainaresan, wiho! Fick lite info om schemat och praktiska nödvändigheter. Efter en timme åkte jag dock hem och stannade på vägen hos vicevärden och grät lite över min trasiga frys. Fick nummer till reparatör och dessutom till en målare så att jag kan få köksluckorna fixade! Förutom det påminde jag om mina dörrar som brann upp i vintras.
På kvällen var det återigen dags för Box. Denna gång med en ny ledare- bra skit! Inte för att någon ledare är dålig, men man behöver lite variation... Gjorde en helt ny övning som gjorde att jag kom åt de allra mittersta ryggmusklerna- wunderbart!

Så imorse vaknade jag av att det borrade ovanför mitt huvud. Japp, nån var uppe på vinden och fixade med elen.. Thank you. Kom sedan på att jag nog borde gå upp och klä på mig om nån av bygggubbarna skulle få för sig att komma in i min lägenhet: de har ju fortfarande nyckel... Så det blev en snabb dusch och sen lite samtal till catering (inför nästa sittning), målare och reparatör. Mitt i alltihop börjar det rassla i min dörr, så jag går och öppnar. Där står vicevärden med en byggarbetare (snabba ryck här!) och säger att de ska mäta ang. dörrarna. Så det mättes lite och diskuterades pris, men jag reagerade då ordet "Lagerdörr" kom upp till ytan. What? Ska jag ha blanka ståldörrar i mitt hem? Hur snyggt är det på en skala? Nej, lilla jag missuppfattade- lagerdörrar betyder i byggbranschen att det är dörrar som de har lager. Så jag slipper beställa in. Puh.

Efter det åkte jag till skolan, hade möte och PBL och sen tillbaka hem. Blir återigen lite frustrerade på vissa lärare, men ja, det är sånt man får ta. Efter lunch gick jag över till grannen och hade lite ormmöte. Och nu sitter jag här igen. Vet inte riktigt var jag ska börja. Antagligen med att äta mat. Sen måste jag ringa pappa och meddela läget.

Imorgon är det studiebesök till Göteborgs Universitet som gäller. 07.00 går bussen från skolan. Hallelujah..

Vi hörs snart igen kära vänner!

Puss på er!

Allmänt | | Kommentera |
Upp