Vem kan stoppa mig...

när jag bara rullar fram? Om jag fortsätter såhär så kommer jag i alla fall rulla ner till Skara igen på måndag. Om inte annat så kan jag ju flyta över Vättern, då slipper jag köra runt i alla fall, hehe.

Idag var jag ute på en härlig morgonpromenad med grabbarna. Tog lite bilder såklart och passade ikväll på att skaffa bilddagbok så jag kunde ladda upp dem. Då kan ni se hur jag verkligen har det =)

Men för att återkoppla till första stycket: var och firade Angelicas son Anton som fyllde 3 år idag. Efter att ha åkt 10 mil och sedan insett att de inte var hemma för de skulle iväg och handla (inte för att vara lika lättstött som Björn Gustafsson nu, och ja han är värd att länka till i varje inlägg- men jag kommer snart inte orka reagera mer då någon säger "Oj, det glömde vi berätta för dig") för alla gäster skulle ju komma först klockan 3. Fick lite fika i alla fall och Anton blev jätteglad för sitt pussel med Bilar-motiv. Så glad att han skulle försöka äta upp det, om det nu är ett tecken på glädje, vad vet jag, jag studerar bara djurs beteende, inte barns...

Väl hemma igen blev det att sitta och knåpa med gästlistan till nästa sittning. Ja ni, även universitetsstudenter har svårt att ta instruktioner emellanåt vilket resulterar i massa extra arbete för oss som sitter i festutskottet och ska anordna dessa sittningar. Tror att vi har rätt så bra koll nu i alla fall. Äntligen.

Blev lite smått sur då jag insåg att vi varken har paprika eller gurka hemma (Lingonveckahumör? Jag? Nej för fan!) men lyckades knåpa ihop något ätbart i vilket fall. Sen fastnade jag ju självklart här för att lägga upp bilderna som jag tog imorse. Imorgon blir det en pluggig dag, och sen får jag åka hem på kvällen. Längtar till fredag, då blir det frisörbesök och utgång med Lisette & Jaana. Wii!

Jag försöker verkligen kopiera in texten från Sanna Nielsens Empty room men det går inget bra, så det får bli en annan dag.

Ha det bra vänner!
Puss & kram på er
Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp