Soon it will be over

Nä usch vad hemskt. Två sovmornar till och sen ska man va fit for fight att köra igen på jobbet på måndag. Skulle nog bli lite för förslappad av mer ledig tid så är väl lika bra att man får komma tillbaka till vardagen. Och ska INTE klaga, är superglad att jag har ett jobb och dessutom ett så roligt och varierande.

Den här veckan har jag i alla fall hunnit med en del, och den är ju inte slut än. I tisdags följde Jossan med till Smultronstället och vi beställde varsin stoor glass:

Jossan är lycklig över 1 kula pecannöt, 1 kula Lion, 1 kula choklad, 1 kula daim, chokladsås, stratiatella och en f*cking j*vla munk på det! Tror ni vi hade paltkoma efter det? Strosade runt lite längs med kanalen där de hade marknad och investerade i lite köksgrejer till mig själv + att Glitter hade en outlet mitt i alltihop där de sålde grejer för 5-25 spänn! Så jag köpte x antal hårband, det kommer behövas då man tränar för att hålla bort lockarna...

I onsdag var vi relativt lediga och på kvällen gav vi oss ut på en simtur

Wille är den som gillar att ha koll på var alla är!

Finaste grabbarna!

Igår då så styrde vi kosan mot Kolmårdens djurpark ytterligare en gång (har varit där sex gånger i år - hittills! Ska ju dit minst två-tre gånger igen varav en gång kommer vara ett veckolångt besök med jobbet. Phew) Kameran var självklart med igen iaf:

Strutsar sticker inte huvudet i sanden då de sover och var pedagogiska nog att demonstrera detta för oss

Delfinföreställningen såg vi såklart. Kan det undantill nu och måste säga att det ska bli skönt med nåt nytt tema nästa år, Markoolio är LITE uttjatad...

Söta små trötta getter

Titta här, jag har en sten!!

Fajt mellan björnbröderna!

Idag ska jag träffa Milla & gå på invigningen av Style by Tyras butik här i Norrköping. Hoppas vi är bland de 100 första så vi får en goodiebag (^^) I vilket fall får vi ju VIP-kort bara genom att gå dit hehe. Efter det rattar jag hem och så spenderas helgen hem-hemma. Fick ordning på min lilla recept-pärm sen så nu kommer jag förhoppningsvis ha massa roliga luncher och middagar framöver istället för det gamla vanliga (läs: tacos...)

Nä, nu är det snart dags för grill här tror jag bestämt.

Kram på er!
Allmänt | | En kommentar |
Upp