Helgjobb

Ska alldeles strax sätta mig och knåpa ihop två presentationer inför måndagen och tisdagens föreläsningar med mina elever. Det är ju så mycket att göra och så lite tid, så tyvärr fick jag ta med mig jobb hem över helgen.

Men, det har hänt en del sen sist insåg jag då jag såg det senaste inlägget:
Jag var på Step Dance och det var helt sinnessjukt! Men kul, så nu har jag ett träningskort på Feelgood inne i stan. Hann med ett Bodypump-pass i tisdags och efter det har mina triceps inte varit sig själva, så det är först ikväll jag kommer orka med lite Poweryoga.

Jobbmässigt har jag har startat upp kurserna med mina elever och redan hunnit imitera en hund, pratat om mina lärare på Himmelstalund och visat pinsamma bilder på grabbarna (hehehe...). I fredags avslutade jag veckan med att gå på föreläsning med Hundcoachen, Fredrik Steen, på Djurmagazinet här i stan. Roligast var att man kunde se/höra vad det var för slags hundägare på plats i publiken. Efter föreläsningen fick man en goodie-bag med diverse hundgrejer:

Och självklart en signerad bok! Försökte flirta lite med karln också och fråga om han håller föreläsningar för gymnasieelever, så ska knåpa ihop ett mail till honom.

Nä, dags att sätta igång kanske...

Kram på er
Allmänt | | Kommentera |
Upp