Valborgsgrill

Sitter och försöker komma på vad jag gjorde Valborg förra året. Jobbade jag inte? Jo minsann, om jag inte minns fel så gjorde jag det.. Ikväll är det i alla fall grillning med Jennichen & Hedda. Jag ska pimpla lite vin, det är det enda festliga inslaget denna dag. Vaknade imorse efter en natt med mycket märkliga drömmar och åt frukost innan jag cyklade bort till simhallen. Det blev 25 varv/50 längder med nördutrustningen (simmössa + simglasögon) och sen en stund i bastun. Skön start på dagen! Nu ska jag ta tag i de 1,5 sista frågorna på hemtentan innan jag lägger den på hyllan. Känner inte att jag kommer så mycket längre nu, blir bara mer osäker och krånglar in mig i mina egna svar om jag skriver mer.
image131
Sen ska jag o Jen iväg o handla. Känner för att fortsätta läsa i min Cesar Milan-bok; "Be the pack-leader". Höll på att inte somna igår för jag fastnade i den, är väldigt mycket där som jag kan ha användning av. Kom på att jag hade börjat läsa boken igår då jag gick in på Hundar i Fokus där jag tydligen har ett konto som jag inte varit inne på sen jag startade det. Där finns i alla fall massor av trådar man kan diskutera, bl.a. en om just Cesar Milan. Tror jag diskuterat detta tidigare men får väl ta det en gång till: Folk är emot honom för de vet/har hört/påstår att han använder sig av stackel & elhalsband. Okej, jag tycker inte heller det är okej att använda så hårda metoder- men ha i åtanke vad det är för hundar han jobbar med. Bilderna/klippen folk sett där han använder detta- vad har hänt innan dess? Gör man rätt från början så slipper man de metoderna, men nu har människorna förstört hundarna så mycket så det inte finns så mycket val. För jag tror inte att han använder sig av detta om han skulle ha en egen hund som han ville uppfostra från grunden.

Hihi, jag tror det är många som får vårkänslor nu. Gårdagens föreläsare hade i alla fall en del roliga kommentarer i bakfickan: "Ja nu ska jag gå igenom hur prokaryoter och eukaryoter förökar sig.. jag tänker inte gå igenom människor för det antar jag att ni vet vid det här laget. Jag hoppas det i alla fall, om inte så såg jag att det skulle vara fest här ikväll.." & "...och aneroba organismer bildar etanol från glykolysen..jävlar vilken billig fylla vi skulle få på en joggingrunda om vi hade det så!" Hihi...

Biokemin var det..suck..

Puss på er
Allmänt | | Kommentera |
Upp