Separationsångest

Fick sätta väckarklockan för att ta mig upp, hade ju dels tvätt-tid och så kändes det som att man måste se reprisen av Eurovision (jag har lyckats undvika att ramla över informationen om vem som vann så spoila inte det här är ni snälla!) Kom på att det är väldigt mycket svenskt med trots att Sverige inte deltar: Bagge, Kempe, G:son & några -son för Irland. Borde det inte vara krav på att låtskrivarna också är från landet? Låten ska ju ändå representera dem? Hm, jaja...

Separationsångesten då, den slog till som en rak höger igår då Pink Slips spelade sista låten på balen och vi stod där ett par tjejer från klassen och höll om varandra till Bon Jovis "Bed of roses". Svårt att hålla tillbaka tårarna då. Vill inte tänka på hur det ska bli på fredag då det är en riktiga examen. Såhär såg jag ut igår:

Och....

Vi var väldigt många i klassen som fick diplom & blomma för våra insatser för kåren, jag var en av dem!

Är förresten väldigt trött på mitt mobila bredband. På tisdag blir det förhoppningsvis snabbt igen, men just nu har de fått för sig att jag surfat upp mer än 90 % av vad man får surfa som mest på 30 dagar, därav sänker de hastigheten. Blä. Segt går det.

Återkommer då jag har något vettigt att säga.

Kram
Allmänt | | En kommentar |
Upp