12 veckors väntan över

Äntligen har jag fått byta örngott och påslakan i sängen! De senaste 12 veckorna har jag nämligen genomgått en liten acnebehandling med antibiotikakräm. Den krämen missfärgar tyger så jag har fått använda det örngott och påslakan som jag är minst rädd om de här veckorna. Och när jag åkt iväg någonstans har jag fått ta med min egen kudde, för jag kan ju inte missfärga nån annans kudde - det vore lite väl ofräscht... Så jag kommer nog sova väääldigt gott inatt i min nybäddad säng!

Först och främst ska jag på box ikväll! Nu har jag haft drygt en veckas träningsuppehåll så vi får se hur det går. Jen kommer inte få det lätt i alla fall, med tanke på hur hon skrattade åt mig igår. Vi åkte nämligen ner tillsammans och pratade om konstiga saker man gjort när man var liten. Hon hade hoppat från andra våningen när det var snö ute och fastnat med snö upp till armhålorna utan att ha kunnat ta sig någonstans. Då kom jag att tänka på något dumt jag gjorde som liten: jag la två smarties vid varje näsborre och lutade huvudet bakåt (fråga mig inte varför...) men när jag lutade huvudet framåt hade jag bara EN smartie kvar. Den andra hade alltså åkt upp i ena näsborren. Det värsta var att den var ju röd så jag visste inte om jag fräste ut blod eller färg! Till slut fick jag ju ut den, men gud vad Jen skrattade åt mig då jag berättade det.

Den här veckan blir delvis plugg och så ska jag gå på bio och se Luftslottet som sprängdes också =)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta tag i. Har läst ut Dan Brown och ska snart börja på Stephenie Meyers The Host. För tillfället sitter jag och lyssnar på massa bra musik, bland annat har jag fastnat för den här:

Nä, dags att göra nåt vettigt kanske

Kram på er!
Allmänt | | En kommentar |
Upp